en fin start på dagen

Herregud, så deilig det er å endelig ha litt struktur på dagene. Hvem skulle tro jeg kom til å like og starte dagene mine tidlig? Jeg tror det må være sjette dag på rad nå, der jeg er ute av sengen allerede før klokken ni. Det kaller jeg stå på-vilje! Akkurat nå, kan du finne meg i sofakroken, der jeg nesten alltid befinner meg når jeg er hjemme. I dag tenkte jeg nemlig at jeg skulle kaste meg over den siste episoden i Ulrikke Falch sin nye NRK-serie, F-ordet. Jeg har aldri vært en særlig stor tilhenger av Ulrikke, men denne serien traff meg som plommen i egget. Ja takk til flere serier som dette.

Senere i dag, når kjæresten har kommet hjem fra jobb, bærer det innover til Moss, hvor vi skal møte moren hans, for å hjelpe til med å frakte en bardisk fra punkt A til punkt B. Hun og mannen, har nemlig flyttet sjappa si fra Skullerud i Oslo til et søtt lite lokale i Tofte, og da er det plutselig en hel haug med ting som skal ordnes på og styres med. Jeg og kjæresten krysser fingrene godt for at dette skal gå ganske radig for seg, da vi også ønsker å benytte noe av kvelden hjemme, men av erfaring, belager vi oss også på at det kan ta noen gode timer. Noe annet ville faktisk overrasket meg, fordi ting stort sett pleier å ta uhorvelig lang tid når vi først hjelper dem med noe. Men, men, sånn er det nå bare.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *