ting å gjøre på regnværsdager

Regner det like fælt hos dere i dag også? Huff! Her virkelig pøser det ned, og verre skal det bli utover dagen, ifølge værmeldingen. Absolutt ikke gøy. Heldigvis har jeg en lang liste med ting som skal gjøres i dag, og da slipper jeg forhåpentligvis å tenke så veldig mye på det dårlige været. Utover det er planen å nyte denne siste fridagen, før det bærer tilbake på jobb igjen i morgen.

Ting du kan gjøre på en regnværsdag

1. Husarbeid! Dette er absolutt ikke det morsomste punktet på listen, men definitivt noe man kan sysle med på en regnværsdag. Selv har jeg brukt dagen hittil på å støvsuge stuen og sofaen, og det er vel ikke lenge til jeg rydder i skuffer og skap på kjøkkenet også. Det er i hvert fall noe som kunne trenges her, for å si det sånn. Haha! (Du vet det begynner å bli ille når det ligger smuler og alt mulig annet rart sammen med bestikket i kjøkkenskuffen.)

2. Lese en god bok. Dette er uten tvil et av de punktene jeg alltid lander på. Det er bare noe med det å sitte og lese en god bok på en regnværsdag, som jeg synes er utrolig koselig. Jeg vet ikke hvorfor, men det kan vel kanskje ha noe å gjøre med stemningen det lager. Selv pleier jeg å lage istand en ordentlig kosekrok i vinduskarmen på kjøkkenet. Som oftest fordi det er her det beste leselyset i leiligheten er. Noe som indikerer at det kanskje er på tide å se etter en leselampe?

3. Nyte en kopp kaffe, eller te, mens du lytter til en god lydbok, eller favorittmusikken din. Dette er også et punkt jeg ofte lander på, og gjerne kombinert med husarbeid. Da kan jeg underholde meg selv mens jeg driver med noe jeg egentlig synes er kjempekjedelig, men det er absolutt effektivt. Kanskje du skal prøve det du og?

4. Bake en kake! Det beste med å bake kaker, er ikke alltid å spise den, men å lage den sammen med noen du er glad i. Du kan få med lillesøster, eller lillebror, ja, kanskje til og med mamma og pappa. Ellers er det alltid hyggelig å bake sammen med kjæresten. Bare se for deg hvor romantisk det kunne blitt. Selv har jeg tenkt litt på å lage en eplekake. Aller mest fordi vi får besøk til helgen, og kan bruke det til en dessert sammen med vaniljeis, men også fordi det er flere år siden sist jeg har spist eplekake. Haha!

5. Seriemaraton. Er du i det late humøret i dag, er kanskje et seriemaraton tingen for deg? Finn deg en spennende serie, gjerne en ny en som du ikke har sett før, og bare ha en skikkelig lat dag i sofakroken. Finn kanskje også fram litt godis; litt nøtter, eller en pose gifflar. Det er alltid min go-to snack. Jeg er helt sikker på at jeg kunne levd på bare gifflar, hadde det ikke vært for at jeg veldig ofte legger på meg ved for sort inntak av slike godterier. Det er jo bare så sinnssykt godt!

Q: Hva liker du best å gjøre på regnværsdager?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *