dette skal jeg i 2020

Et nytt år gir rom for en ny start og nye muligheter, til tross for at hverdagen er ganske lik. Selv håper jeg at dette året blir et av mine beste, og at jeg kan sitte på slutten av året med god følelse i kroppen, og tenke at det bare blir bedre herfra. Fordi det er ikke til å stikke under en stol, at de siste årene har vært veldig turbulente. 2020, jeg håper du blir et knall år!


ting jeg skal gjøre i 2020 ✨

.. Jeg skal til Italia! Dette er nok det mest spennende jeg har oppført i kalenderen min dette året. Jeg er likevel ordentlig nervøs, og det aller mest på grunn av flyturen. Jeg har nemlig aldri tatt fly før i mitt i liv, så bare denne delen alene er nok til å sette nervene i spenn. Ææ! Men selv om jeg grugleder meg til flyturen, er dette en tur jeg har gledet meg til helt siden jeg først fikk høre om den. Turen er nemlig ikke arrangert av meg, eller kjæresten, men av sjefen hans. Og jeg synes det var veldig generøst av han å la alle gutta invitere med seg følge. Jeg tror nok ikke det er alle arbeidsgivere som ville gjort noe slik, men takknemlig er jeg uansett.

.. Jeg skal i bryllup! Et annet veldig spennende event jeg har oppført i kalenderen min i år, er bryllupet til herlige Sara, bonus-søsteren til kjæresten, og hennes kommende ektemann Daniel. Bryllup er heller ikke noe jeg har mye erfaring med. Når jeg tenker meg om, har jeg faktisk bare tatt del i mamma sitt bryllup, så dette gleder jeg meg faktisk ordentlig til. Og det morsomste er at det skal holde sted på selveste Halloween. Dette skal bli så gøy!

.. Jeg skal til Sandnes og besøke Miriam og Diana. Det er i hvert fall et veldig stort ønske, selv om jeg må belage meg på en syv timer lang biltur. Men siden Miriam veldig ofte spør meg om jeg kan komme på besøk til de, når vi parter sammen på telefonen, er det kanskje på tide å få fart på sakene. Og nå som jeg har førerkortet, har jeg ikke lenger en unnskyldning for ikke å komme. Ettersom reiseveien er såpass lang, tror jeg nok at jeg planlegger reisen som en roadtrip, slik at jeg kan oppleve forskjellige ting underveis.

.. Jeg skal (forhåpentligvis) kjøpe hus/leilighet. Er det ett punkt på bucketlisten jeg virkelig har lyst til å få til i år, er det kjøp av bolig. Ønsket har blitt såpass sterkt at dette punktet nå ligger helt øverst på listen over prioriteringene våre. Så her går det kraftig i sparing, for å si det sånn.

Utover dette har jeg foreløpig ingen planer, annet enn å jobbe hardt for at dette skal bli et knallbra år. Noe jeg både tror og håper at det blir. Stor klem! ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *