new in: daily planner

Til jul fikk jeg en gave av lillesøsteren min, som jeg i starten trodde jeg ikke kom til å få bruk for, nemlig en daily planner. Men vet dere hva, det viste seg faktisk å være en helt fantastisk julegave. Nå bruker jeg den omtrent daglig, unntaket er dagene jeg er på jobb, fordi da går mesteparten av dagen til å være på jobb uansett. Det jeg likevel liker best med denne gaven, er at den har blitt en ekstra motivasjon for meg i hverdagen. Plutselig er jeg ekstremt opptatt av å følge «skjemaet». Haha!

Det er egentlig veldig deilig med litt ekstra motivasjon i hverdagen. Kanskje det til slutt vil påvirke meg i så stor grad, at jeg endelig får døgnrytmen tilbake på plass. Fordi den har ikke vært spesielt god i det siste. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har brukt alle fridagene mine i julen på å sove helt til klokken 11.00. Det er helt sinnsykt egentlig. Det føltes helt greit å sove til langt på dag da jeg var tenåring, men ikke nå lenger. Nå ønsker jeg mer struktur på dagene mine.

Jeg fant forresten ut av at daily planner-blokken er fra Søstrene Grene, så hvis dette skulle være noe for deg, er den nok ikke vanskelig å få tak i. Prisen er heller ikke urimelig, hele 22 Kroner. Nå skal jeg kose meg de siste timene av kvelden i sofakroken med en morsom film på TV-skjermen. Gleder meg masse til å prate med dere igjen i morgen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *