tanker på en lørdag

.. Denne vinteren har vært så rar. Nesten bare varmegrader, og veldig lite snø. I dag for eksempel, regner det. Hva skjedde med en forutsigbar vinter? En vinter der du vet hvilke ytterplagg du skal ta på deg til en hver tid du går ut døren, for ikke å snakke om sko. Denne vinteren har jeg både brukt gummistøvler, vintersko og joggesko. Og byttet flittig mellom ullkåpe, regnjakke og trench coat. Helt håpløst!

.. Den femte sesongen av Outlander er rett rundt hjørnet, og jeg teller ned dagene som et spent barn. Herregud som jeg har gledet meg til denne sesongen! Ikke nok med det, men den femte sesongen av The Magicians er også veldig snart her. Denne måneden kommer til å bli så bra.

.. I går følte jeg meg for første gang på lenge trøtt før klokken ni. Et under etter alle disse månedene med dårlig nattesøvn og rastløshet, men utrolig deilig. Kanskje dette er starten på en bedre døgnrytme, hvis så er jeg uendelig glad. Fordi dette har jeg ventet lenge på.

.. Det er ellevte januar, og jeg har ennå ikke pakket bort julepynten. Kanskje på tide år gjøre det snart? Kanskje allerede i dag?

.. Jeg har lært at jeg en utrolig utålmodig sjel. Sånn virkelig, selv om jeg veldig ofte kan framstå som verdens mest tålmodige menneske. Jeg vil som oftest at ting skal skje akkurat nå, og ikke ett sekund senere. Noe som drar meg til vanvidd i denne spare til bolig-prosessen. Plutselig er det mer deprimerende å se på boligannonser enn det er gøy, fordi jeg vet at målet er mye lenger unna enn jeg egentlig vil.

.. Jeg har satt meg et mål om å lese ut minst én bok i måneden, dette året. Hittil har det gått kjempebra! Jeg har rett og slett vært så flink at jeg har satt av minimum én time av dagen min til lesing, og nå er jeg mer enn halvveis gjennom årets første bok. Fortsetter det slik, har jeg vel blitt en skikkelig lesehest i slutten av året. Haha!

.. I en god stund nå, har jeg hatt for uvane å drikke brus på hverdager. Ikke nå lenger! Jeg bestemte meg brått forrige søndag, for at jeg ikke kunne holde på slik lenger, og vete dere hva? Det har gått strålende bra. Så bra at jeg fikk litt avsmak fra brus, da jeg drakk en liten slurk igjen nå i dag. Det smakte liksom ikke helt det samme lenger. Ikke har jeg hatt noe behov for å drikke brus heller, så konklusjonen er vel at var en god beslutning.

.. Av en og annen grunn har jeg begynt å elske interiørbutikker. Vet ikke hvorfor, men det har nok en stor sammenheng med mitt store ønske om et nytt hjem. Et eget hjem. Et hjem jeg kan dekorere akkurat slik jeg vil, uten retningslinjer. Det er selvfølgelig ikke alt jeg ser som fanger oppmerksomheten min, men de tingene som gjør, har jeg som oftest lyst til å putte i handlekurven og kjøpe med meg hjem. Men så kommer jeg på at jeg verken har plass eller råd, så da blir jeg egentlig bare gående å drømme. Det er fint å drømme også da.

Ta meg tilbake til sol, sommer og fint vær, please!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *