the first step: setting goals

I år er planen å jobbe mot store mål, og noen er så store at de kan virke litt overveldende. Første punkt på listen, har jeg snakket om tidligere, nemlig å kjøpe bolig. Herregud, som jeg ser fram til den dagen! Jeg har også noen personlige mål for året. Blant annet ønsker jeg å komme i form igjen. Gi meg selv nye treningsvaner, i tillegg til matvaner. Så langt har jeg vært flink til å kutte ut brus på hverdager, i tillegg til søtsaker. Det får holde med lørdagskosen. Nå gjenstår det bare å komme seg på trening igjen. Jeg har tenkt litt på å sette av søndagene til det, ettersom det er den éne dagen i uken jeg vet at jeg som regel ikke har planer. Jeg har også tenkt litt på å skaffe meg en trening- og velværeplanlegger, bare for å motivere meg selv litt ekstra. Det er jo alltid moro å holde følge med utvikling og resultater. Det viktigste punktet på listen er likevel å velge en karriereretning, og jobbe målrettet med det. Fordi nå som jeg snart fyller 23 år, tenker jeg at det er på tide å ta en ordentlig beslutning på det. Om det er å starte på journalistikk-studiet jeg har hatt lyst til, eller om det er å satse fullt på bloggen. Jeg må bare velge noe. Så får jeg bare tåle at dagene blir mer hektiske, men det tror jeg helt ærlig at jeg egentlig bare godt av. Haha!

«Focus on your goals, not your fear.
Focus like a laser beam om your goals.»
– Roy T. Bennet

En ting har jeg i hvert fall bestemt meg for, og det er at 2020 skal bli mitt år. Koste hva det koste vil. Så gjenstår det bare å se om jeg kan juble, og rope høyt «jeg klarte det!» når desember står for tur. Ønsker alle en strålende torsdag! Klem ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *