søndagstur til hernestangen

En ting jeg har tenkt mye på, er å bli flinkere til å bruke naturen. Fordi, som jeg har nevnt utallige ganger tidligere, elsker jeg å være ute i friluft. Jeg liker å gå turer, både på stier, opp fjelltopper, og på vidder. Så jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg stadig finner meg selv sittende i sofaen. Det må nok være ett av mine nye mål for året; å oppholde meg mer ute i naturen. Det er jo bare så deilig!

I dag tok vi oss en liten ettermiddagstur til Hernestangen, et lite friareal langs Drammensfjorden, i nærheten av Hyggen. Det er slike perler som dette, jeg skulle ønske jeg hadde rett utenfor inngangsdøren, eller rett over veien fra der jeg bor. Ja, hadde jeg hatt en slik perle like ved, skal du være sikker på at det hadde blitt slutt på sofaslitingen. Haha! Vi var her sommer som var også, da vi hadde Miriam og Diana på besøk. Det var koselig det. Da hadde vi rigget til et lite område for oss selv, og fartet opp med både grillmat og badeleker. Nedturen var bare at det skulle begynne å regne kort tid etter at vi kom. Men det stoppet oss likevel ikke fra å ha det gøy. Neste søndag, er tanken å ta turen til Stikkvannshytta, som ligger i Sætre. Selv har jeg ikke tatt turen dit før, men kjæresten sier det er et veldig fint turmål. Nå får vi bare krysse fingrene for at været holder seg fint, og at det ikke kommer til å pøsregne. Da tror jeg at jeg mye heller finner turen til Røykenbadet og svømmer isteden.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *