mandagsprosjektet

Endelig mandag, og starten på en ny uke. Det går virkelig ikke an å beskrive hvor godt det føles akkurat nå, selv om jeg synes det er veldig kjipt at jeg ikke er satt opp på noen vakter på jobb denne uken. Men slik er livet som tilkallingshjelp iblant. Noen ganger får man ikke vakter. Heldigvis tilhører dette sjeldenhetene for min del, da jeg er blant de få som ikke har andre jobber, eller studier ved siden av. Det er jeg også ekstremt glad for. Hvis ikke hadde jeg vært fint nødt til å søke nye jobber, noe jeg ikke har lyst til å gjøre med det første. Så la oss håpe at disse arbeidsledige ukene forblir sjeldne.

I dag er planen å rydde i skuffer og skap, da det er en god stund siden sist det ble gjort. Mest av alt trenger jeg en skikkelig ryddings i kles-skuffene på soverommet. De har igjen blitt så rotete at det er vanskelig å finne fram noe som helst. Samtidig trenger jeg å bli orientert på hva jeg faktisk har. Jeg er helt sikker på at det er mye jeg jeg kan finne et annet oppbevaringssted til. Slik som festkjoler, og andre klesplagg jeg ikke bruker til daglig. Det er mye bedre at kles-skuffene benyttes til klær jeg bruker ofte, enn til klær jeg kanskje bruker tre ganger i året. Utover det, er tanken å komme meg litt ut. Om ikke i mange timer, i hvert fall for en liten stund. Solen smiler jo så fint, der den skinner høyt oppe på himmelen, så det er egentlig bare tull å sitte inne hele dagen. Noe som minner meg på at det kanskje er på tide å finne fram solbrillene mine – hvor enn jeg nå har klart å legge dem. Ønsker deg en nydelig mandag. Klem ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *