10 ting jeg vil gjøre i februar

•   W E L C O M E   F E B R U A R Y   •

Februar regnes for å være den siste vintermåneden. Vanligvis ville jeg vært helt tilfreds med det, men i år kjenner jeg at det er litt trist. Selv om jeg også lengter veldig etter vår, sol og varme. På den annen side, har dette vært en veldig våt og kald vinter, så det er vel kanskje like greit at den snart er over.

T I N G   J E G   V I L   G J Ø R E   D E N N E   M Å N E D E N

•   •   •   •   •

1. Finne en ny bok! Nå er jeg snart ferdig med boken til Anniken Engelund Jørgensen, Bare en natt til, og trenger derfor å finne en ny bok. Jeg har tenkt litt på å kjøpe boken til Else Kåss Furuseth, Else går til psykolog, men om noen har andre boktips, tar jeg gjerne imot.

2. Fortsette å bruke min daily planner som motivasjon i hverdagen, og jobbe mot nye, gode rutiner. Ikke minst holde på dem! Det skal nemlig sies at jeg tidligere ikke har vært så flink på nettopp dette.

3. Levere gode innlegg på bloggen. Helst daglig, men minimum tre i uken!

4. For at energien og motivasjonen skal være på topp i hverdagen, er det viktig at jeg holder meg i form, og passer på kostholdet. Derfor tenkte jeg det kunne være en fin ting å fortsette med disse kveldsturene jeg har begynt med, samt søndagsturer. Dessuten trenger jeg å bevege mer på meg, og da er dette to flotte tiltak.

5. Denne måneden er det fastelavn, og hva passer ikke bedre da, enn å lage boller? For ikke å glemme, pynte vinduskarmen på kjøkkenet med en liten bukett fastelavnsris. Jeg kjenner det kribler litt i kroppen allerede. Herlighet, så moro dette skal bli!

6. Begynne på den femte sesongen av Outlander. Herregud, som jeg har gledet meg til denne sesongen! Det skal bli så spennende å se hva som skjer videre med Brianna og Roger.

7. Fortsette å holde meg oppdatert på boligmarkedet. Jeg tror aldri jeg har scrollet like mye gjennom finn.no sine boligannonser, som det jeg har gjort de siste månedene. Desperasjonen er helt ekte! Jeg er så gira på å komme meg ut av denne leiligheten.

8. En ting jeg har hatt lyst til veldig lenge, men ikke fått ordentlig dreisen på, er å strikke. Da sikter jeg selvfølgelig til strikking av gensere. Jeg har funnet en oppskrift som jeg liker veldig godt, og tenkt ut sånn cirka hva slags farge jeg ønsker den i. Utfordringen er bare å komme igang.

9. Bli flinkere til å ringe Miriam og Diana. Dette punktet er en gjenganger, men jeg må bare bli flinkere på det. Jeg er altfor dårlig til å ringe de!

10. Holde det rent og ryddig hjemme. En fryktelig uvane jeg har lagt til meg de siste ukene, er at jeg ligger skikkelig på latsiden når det kommer til rengjøring og rydding. Selvfølgelig står jeg skikkelig på når den ukentlige vasken står for tur, men når det er unnagjort, løfter jeg nesten ikke en eneste finger før neste husvask. Dette må det bli en slutt på! No more lazy ass!


Q: Hva er dine planer denne måneden?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *